Openingsfeest

Openingsfeest
Bellenblaas sprookjesmarkt

10.00 - 14.00 uur Sprookjesmarkt

Op de Sprookjesmarkt vind je leuke kraampjes met sprookjesboeken, decoratie en accessoires in sprookjessfeer.

Ook zijn er allerlei GRATIS sprookjesactiviteiten. Zo is er een echte vuurspuwer te zien en kun je meedoen met knutselen en reuzebellen maken! Ook kun je geschminkt worden en glittertattoo's laten zetten. Ga dansen met de regenboogfee en na de voorstelling mag je op de gouden skippyballen van de Letterlutjes een sprookjesparcours afleggen.

In Havelte kun je de schaapjes ontmoeten van de Holtinger Schaapkudde en ontdekken wat er van hun vachten gemaakt wordt.

11.00 uur Openingsvoorstelling: Tante Thee komt op bezoek

Prinses Kletskous leest voor aan de Letterlutjes en Kikkie uit haar favoriete sprookjesboek. Tot de opperlakei komt vertellen dat tante Thee in aantocht is! Vanaf dat moment is iedereen druk in de weer. Er wordt geknutseld, er worden nieuwe sprookjes gezocht en natuurlijk wordt er een prachtige tafel gedekt.

Iedereen is aan de slag om van het bezoek van Tante Thee een vrolijk en gezellig feestje te maken! Nou ja, behalve de tovenaar. Als dat maar goed komt…

Gratis voorstelling

De openingsvoorstelling is gratis. Na afloop kun je Prinses Kletskous ontmoeten en met haar en de regenboogfeeën en verschillende sprookjesfiguren op de foto onder de grote bloemenboog.

Mini High Tea

11.30 en 12.00 uur Mini High Tea met prinses Kletskous en tante Thee

De tafel is gedekt, Prinses Kletskous en Tante Thee zijn klaar voor hun theefeestje. Maar er zijn nog wat plekjes vrij aan tafel! Kom samen met Prinses Kletskous en Tante Thee aan de prachtig gedekte tafel cupcakes versieren en opeten natuurlijk! De lakeien schenken iedereen aan tafel een kopje (ijs)thee in met vers fruit! Natuurlijk drinken echte prinsen en prinsessen die met hun pink omhoog.

Je kunt voor €5,00 meedoen aan de Mini High Tea.

Reserveer een plekje aan tafel