Eten en Overnachten

Eten en Overnachten

Kom gezellig eten en blijf overnachten in Sprookjessferen

Blijf eten of slapen in deze Sprookjestuinen

Blauwe Haan

Kampeerterrein De Blauwe Haan

Blijf slapen in deze Sprookjestuin

Blijf na een dagje in de Sprookjestuinen lekker overnachten in een echte Sprookjestuin. Dat kan op camping De Blauwe Haan. En wie weet is deze haan een van de Bremer Straatmuzikanten uit het sprookje van de gebr. Grimm?

Naar de website
Camping Diever

Camping Diever

Blijf slapen in deze Sprookjestuin

Voor de kinderen is de autovrije camping één groot speelparadijs. Ze kunnen boomhutten bouwen, spelen op het Avontureneiland, in de waterspeeltuin of met een skelter de camping verkennen.

Naar de website
Ludiek eten en slapen

LUDIEK eten en slapen

Blijf slapen in deze Sprookjestuin

LUDIEK is speels, eigenzinnig, stoer en vooral voor iedereen. Doe je zevenmijlslaarzen aan en kom hier je honger stillen of doe hier jouw schoonheidsslaapje om wakker gekust te kunnen worden door een prins.

Naar de website

Of klop aan bij deze 'hofleveranciers'

An de Esch Dwingeloo

An de Esch Dwingeloo

Overdag naar de Sprookjestuinen, 's nachts slapen als een (doorn)roosje in de voormalige boerderij van Alice en Henk Zantinge. Daar waar vroeger het vee op stal stond, zijn drie luxe en zeer ruime appartementen gerealiseerd. Je kunt er slapen in een beddestee, voor de kleine prinsjes en prinsesjes is een campingbedje aanwezig.

Naar de website
Wapser Herberg Wapse

De Wapser Herberg Wapse

Combineer je bezoek aan het festival met enkele overnachtingen in een familiekamer in De Wapser Herberg. Een echte herberg zoals in het sprookje Tafeltje dek je, ezeltje strek je en knuppel uit de zak. Hier wordt het eten echter niet uit het tafeltje getoverd, maar vers bereid door de creatieve koks.

Naar de website
Brasserie OER

Brasserie OER

Bij Brasserie OER. kun je heerlijk eten en drinken, of je nu kabouterhapjes eet of reuzenmaaltijden lust. Het restaurant in Havelte heeft een speeltuin en ligt direct naast de Toegangspoort Holtingerveld. Ook kun je een leuke kabouterroute wandelen vanaf de brasserie.

Naar de website