Entree

Koop hier je entreekaarten voor het kindertheaterfestival in 2023

Koop je tickets online

Entree voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen is € 5,00 per persoon per voorstelling, exclusief boekingskosten.

De sprookjesmarkt en de openingsvoorstelling zijn gratis.

De entreeprijs is voor iedereen gelijk of je nu kind of volwassene bent. Eén uitzondering: kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee en hoeven ook géén kaartje online te kopen/reserveren.

Verzeker je plekje

Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling. Op deze pagina kun je je entreekaarten kopen, zodat je verzekerd bent van een plekje. Als er plaatsen over zijn, is het ook mogelijk een kaartje te kopen bij de ingang van de sprookjestuinen.

Alle voorstellingen spelen 3 keer per dag: om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Het is mogelijk om 1 voorstelling bij te wonen, maar je kunt ook kiezen voor 2 of 3 voorstellingen na elkaar.

Nieuw: 1 kaart voor alle voorstellingen!

Voor € 15,00 (exclusief boekingskosten) koop je een persoonlijke passe-partout waarmee je toegang hebt tot alle zes voorstellingen in dat sprookjesweekend.

Nieuw: Mini High Tea

Voor € 5,00 kan je kind meedoen met de Mini High Tea.

Online entree kaarten kopen

Reserveer je plekje met online kaartverkoop

In het onderstaand overzicht vind je alle voorstellingen waarvoor je kaartjes kunt kopen. Je kunt in een keer voor meerdere dagen je entreekaartjes kopen. Let goed op dat je de juiste datum en het juiste tijdstip kiest. Eenmaal aangeschafte kaarten kunnen niet retour genomen worden of geruild voor andere voorstellingen.

loading