Entree

Koop je tickets online!

Alle voorstellingen spelen 3 keer per dag: om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Het is mogelijk om 1 voorstelling bij te wonen, maar je kunt ook kiezen voor 2 of 3 voorstellingen na elkaar.

Entree voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen: €4,00 per persoon per voorstelling. Op deze pagina kun je je entreekaartjes kopen. Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling.

De entreeprijs is voor iedereen gelijk of je nu kind of volwassene bent. Eén uitzondering: kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee en hoeven ook géén kaartje online te kopen.

Teruggave ticketkosten bij annulering festival

Vooralsnog gaat het festival gewoon door, ondanks de aangescherpte maatregelen. Mocht toch blijken dat de vergunning ingetrokken wordt, dan worden de ticketkosten geretourneerd (excl 50 cent servicekosten per kaartje).


Online entree kaarten kopen

Alleen online verkoop

Vanwege de coronamaatregelen hebben we dit jaar online verkoop van de entreekaartjes voor de voorstellingen. In het onderstaand overzicht vind je per sprookjesdag alle voorstellingen waarvoor je kaartjes kunt kopen.

Je kunt in een keer voor meerdere dagen je entreekaartjes kopen. Kies dan voor je 'Next' klikt eerst bovenin op de kalender een andere dag en selecteer de gewenste voorstellingen.

Eenmaal aangeschafte kaarten kunnen niet retour genomen worden of geruild voor andere voorstellingen.

Anderhalve meter afstand

Tijdens het festival dient iedereen van 13 jaar en ouder anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Kinderen hoeven dat niet. Op de kleinere locaties is er ruimte voor een maximum aantal volwassenen op 1,5 meter. Daarom hebben we voor die locaties verschillende tickets voor kinderen tot en met 12 jaar en mensen van 13 jaar en ouder ingesteld. Dit geldt in augustus voor de voorstellingen Doornroosje, Roodkapje en Nest.

ZIJN DE KAARTEN VOOR VOLWASSENEN UITVERKOCHT, DAN IS ER GEEN RUIMTE MEER VOOR VOLWASSENEN. KOOP DAN ALS VOLWASSENE NIET EEN KAARTJE DAT VOOR KINDEREN BESTEMD IS.