Entree

loading

Ticketinfo Kindertheaterfestival 2023

Koop je tickets online!

Entree voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen is €4,50 per persoon per voorstelling. De openingsvoorstelling is gratis. De entreeprijs is voor iedereen gelijk of je nu kind of volwassene bent. Eén uitzondering: kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee en hoeven ook géén kaartje online te kopen/reserveren.

Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling. Op deze pagina kun je je entreekaartjes kopen, zodat je verzekerd bent van een plekje. Als er plaatsen over zijn, is het ook mogelijk een kaartje te kopen bij de ingang van de sprookjestuinen.

Alle voorstellingen spelen 3 keer per dag: om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Het is mogelijk om 1 voorstelling bij te wonen, maar je kunt ook kiezen voor 2 of 3 voorstellingen na elkaar.

Online entree kaarten kopen

Reserveer je plekje met online kaartverkoop

In het onderstaand overzicht vind je alle voorstellingen waarvoor je kaartjes kunt kopen. Je kunt in een keer voor meerdere dagen je entreekaartjes kopen. Let goed op dat je de juiste datum en het juiste tijdstip kiest. Eenmaal aangeschafte kaarten kunnen niet retour genomen worden of geruild voor andere voorstellingen.