Doe mee met leuke sprookjeswedstrijden

Leuke wedstrijden! Doe je mee?

Prinses Sprakeloos kan niet wachten om naar Dwingeloo te komen deze zomer. Heb jij ook al zin om naar de Sprookjestuinen te gaan? Voor de voorpret is er een leuke tekenwedstrijd: maak een tekening van jouw fantasie sprookjestuin! En duik alvast in de verkleedkist en bedenk wat voor kleren je aan gaat doen. Ben jij de mooiste prinses, de grappigste heks of de stoerste ridder? Tijdens het festival kun je bovendien puzzelen met kleine lettertjes. Je vindt ze in de sprookjestuinen bij de Regenboogfeeën. Kan jij een woord vormen? Voor alles is een leuke prijs te winnen.

tekenwedstrijd

Tekenwedstrijd De Sprookjestuinen

Hoe ziet jouw Sprookjestuin eruit? Heksenzwart of prinsessen roze? Drakenblauw of kikkergroen? Kabouterklein of reuzegroot? Hoe zou het er uit zien in De Sprookjestuinen? Weet jij het? Zie je het voor je?

Maak er een fantastische tekening van, zet je naam, leeftijd en woonplaats erop en lever de tekening in bij Kleur je Hart, Rijksweg 4 Geeuwenbrug. Je mag je tekening ook aan de Regenbooffeeën geven die in elke Sprookjestuin aanwezig zijn.

Je kunt er een mooie prijs mee winnen.

Doe mee met leuke sprookjeswedstrijden

Puzzel met letters voor de woordenschat van de prinses

Prinses Sprakeloos is altijd op zoek naar woorden om in haar woordenschat te stoppen. Dit jaar regent het kleine lettertjes waarvan je een woord kunt vormen. Je kunt de kleine lettertjes vinden in de Sprookjestuinen bij de regenboogfeeën.

Helpen jullie de woorden te vinden voor de prinses? In iedere tuin vind je er één. Verzamel de gevonden woorden en vul ze in op het kaartje dat je van de fee krijgt. Aan het einde van je sprookjesdag of -weekend lever je het kaartje in bij Kikkie die in elke tuin te vinden is. Prinses Sprakeloos zal uit alle inzendingen een winnaar toveren!