Verschillende leuke sprookjeswedstrijden

Leuke wedstrijden! Doe je mee?

Prinses Sprakeloos kan niet wachten om naar Dwingeloo te komen tijdens Pinksteren. Heb jij ook al zin om naar de Sprookjestuinen te gaan? Voor de voorpret is er een leuke tekenwedstrijd: maak een tekening van jouw fantasie sprookjestuin! En duik alvast in de verkleedkist en bedenk wat voor kleren je aan gaat doen. Ben jij de mooiste prinses, de grappigste heks of de stoerste ridder? Tijdens het festival kun je bovendien op zoek naar de kikker op de gouden bal. Heb je 'm gevonden? Dan heeft hij een letter voor je. Voor alles is een leuke prijs te winnen. Kom je naar het slotfeest op maandag? Dan worden de prijzen bekend gemaakt.

tekenwedstrijd

Tekenwedstrijd De Sprookjestuinen

Hoe ziet jouw Sprookjestuin eruit? Heksenzwart of prinsessen roze? Drakenblauw of kikkergroen? Kabouterklein of reuzegroot? Prinses Sprakeloos woont in Letterland. Zij is de paleistuin nooit uit geweest, haar ouders zeiden dat het gevaarlijk was. Maar is dat wel zo? Hoe zou het er uit zien in De Sprookjestuinen? Weet jij het? Zie je het voor je?

Maak er een fantastische tekening van, zet je naam, leeftijd en woonplaats erop en lever de tekening in bij Kleur je Hart, Rijksweg 4 Geeuwenbrug. Je mag je tekening ook aan prinses Sprakeloos geven tijdens de opening van het festival De Sprookjestuinen op zondag tussen 11.30 en 12.30 uur in Dwingeloo!

Je kunt er een mooie prijs mee winnen!

Deze wordt op het slotfeest, maandag tussen 17.00 en 18.00 uur in Dwingeloo, uitgereikt door prinses Sprakeloos. Succes!!!!

Verschillende leuke sprookjeswedstrijden

Speur naar letters voor het verloren woord

Prinses Sprakeloos is altijd op zoek naar woorden om in haar woordenschat te stoppen en nu is ze op bezoek in Drenthe! Ze is met haar koets door Drenthe gereden op zoek naar Drentse woorden. Ze heeft al heel wat nieuwe woorden gevonden voor in haar woordenschat. Helaas is er ook 1 woord uit de woordenschat gehobbeld. De letters van het verloren woord liggen nu in alle Sprookjestuinen!

Helpen jullie haar het woord terug te vinden? De letters staan op een gouden bal en worden bewaakt door de kikker. Zoek alle 6 letters en puzzel mee naar het goede woord! Je mag het woord invullen op een kaartje en inleveren tijdens het slotfeest. Prinses Sprakeloos zal dan uit een hoge hoed een kaartje met het goede woord toveren! Pakt ze jouw kaartje eruit? Dan win je een leuke sprookjesprijs!