Sprookjestuin Uelenspieghel

Sprookjestuin Uelenspieghel

Sprookjestuin Uelenspieghel

De vrolijke en zonnige regenboogfee Arnica tovert de Uelenspieghel om tot een prachtige Sprookjestuin. Al is daar niet heel veel voor nodig, want de natuurcamping is van zichzelf al een magische plek.

De Uelenspieghel is een plek waar de elfjes en feeën wonen in de bomen. Ze zweven mee met de bloesems, verstoppen zich in het hoge gras en spelen met de planten en bloemen. Kabouters hebben hun eigen holletjes in boomstronken, hoekjes en gaatjes. Grote eikenbomen om het terrein houden de wacht, en de natuurpracht zorgt voor een prachtige plek en een magische belevenis van de sprookjestuin. Kom binnen, geniet, doe je schoenen uit en dans op het gras. Samen met vrienden, vriendinnen en familie maken we er een leuke dag van.

Elke herfst geven de appel- en perenbomen op De Uelenspieghel de heerlijkste appels en peren. Samen met de kabouters oogsten ze, en dankzij de ruime oogst afgelopen jaar hebben ze nu appel-perensap! Biologisch, met liefde, van het eigen land. Deze sap is te verkrijgen voor 2 euro per glas tijdens de Sprookjestuinen.

Welke voorstelling vind je hier?