Sprookjestuin De Blauwe Haan

Sprookjestuin De Blauwe Haan

Sprookjestuin De Blauwe Haan

Bij de bossen van Uffelte, aan de rand van het Holtingerveld vind je Sprookjestuin De Blauwe Haan in het weitje van kampeerterrein De Blauwe Haan en natuurkampeerterrein De Groene. Je waant je echt in een sprookje met het uitzicht over de Es.

Kom ook zeker voor of na de voorstelling even een kijkje nemen op het kampeerterrein. Kampeerterrein De Blauwe Haan is voor zowel jong als oud een sprookjesachtige belevenis. Volwassenen kunnen elkaars gezelschap opzoeken in onze knusse huiskamer of juist relaxen in de chill tent of in een van de kassen. Maar niet alleen aan volwassenen wordt gedacht. Ook kinderen zich uren kunnen vermaken op de camping! Zij kunnen naar hartenlust spelen in het buitenspeellandschap.

Parkeer aan de weg en volg de borden naar het sprookjesweiland. Voor of na de voorstelling kun je in de Huiskamer terecht voor een drankje of (blauwe) versnapering.

In Sprookjestuin De Blauwe Haan tref je de praatgrage fee Hortensia, de Blauwe fee, aan. Zij heeft deze tuin speciaal voor de Sprookjestuinen prachtig betoverd. Hortensia kletst graag en veel omdat ze overal enthousiast over is. Kom jij even met haar kletsen?

Welke voorstelling vind je hier?