Opening en Slotfeest

Opening en Slotfeest
Opening en Slotfeest

Maandag 10 juni 17.00 uur: Slotfeest

Voordat we prinses Sprakeloos gaan uitzwaaien vieren we eerst nog een gezellig feestje. Dit doen we weer in de tuin van het mooie witte huis tegenover de Siepelkerk in Dwingeloo.

Prijsuitreikingen
Tijdens het Slotfeest worden ook de prijzen uitgereikt van de tekenwedstrijd, de verkleedwestrijd, en de Letterspeurtocht. Dus kom naar het Slotfeest als je in de prijzen wilt vallen.

Gratis entree
De activiteiten bij het Slotfeest zijn gratis te bezoeken.

Zij werken mee aan de opening en het slotfeest

Opening en Slotfeest

Wessel Bezemer

Beeldhouwer,
locatie opening en slot

Onlangs verruilde beeldhouwer Wessel Bezemer zijn atelier en werkplaats in Eemster in voor deze bijzondere locatie midden in het dorp Dwingeloo: de voormalige pastorie. Het sprookjesachtige pand biedt een prachtige omlijsting van de opening en het slotfeest van het kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe.

Wessel Bezemer
Wessel Bezemer is een beeldhouwer met passie voor het vak. Vanuit zijn atelier met bronsgieterij in Dwingeloo maakt hij bronzen beelden in opdracht en voor de vrije verkoop. Als één van de weinige beeldhouwers in Nederland oefent Wessel het ambacht van het bronsgieten nog zelf uit.

www.wesselbezemer.nl

Opening en Slotfeest

Hanna van der Gaag

professioneel prinses en zeemeermin,
Prinses Sprakeloos

Hanna van der Gaag is danslerares/zeemeermin/prinses. Zij speelt Prinses Sprakeloos tijdens de opening en het slotfeestje van het festival.

Hanna van der Gaag
Hanna speelt prinses of zeemeermin tijdens voorstellingen met de Zingende Zeemeerminnen of op feesten. Ze reist het hele land door voor opluistering van feesten en kinderfeestjes in de sprookjessfeer. Met haar grote zeemeerminnenvin is ze veelgevraagd om te 'mermaiden' in zwembaden.

www.zeemeerminhanna.nl

Opening en Slotfeest

Margriet Bolding

theatermaker,
regie openingsvoorstelling

De opening van het sprookjestuinenfestival komt tot stand onder regie van Margriet Bolding, theatermaker uit Dwingeloo.

Margriet Bolding
Margriet speelt al jaren met haar eigen solo cabaretvoorstellingen door heel Nederland en volgt op dit moment een verkorte opleiding aan de Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam tot docerend theatermaker.

www.margrietbolding.nl

Paula Wind Dans en Energie

Paula Wind

danslerares Dans en Energie

Paula Wind en haar jeugdige dansers van Dans en Energie luisteren het slotfeest op met een sprookjesachtige slotdans samen met Prinses Sprakeloos.

Paula Wind
Onder de naam Dans en Energie verzorgt Paula danslessen en dansworkshops op locatie: Fitnessdance/ Zumbastyle met elementen van streetdance en jazz-ballet op muziek van nu (top 40) voor kinderen en volwassenen. Kleinschalige lessen, persoonlijk en sfeervol, energieke voorstellingen! Dans en Energie is gevestigd in Dwingeloo met wekelijkse lessen in Dwingeloo en Uffelte.

www.dansenenergie.nl